Известие

Collapse
No announcement yet.

Тунинг брони за Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тунинг брони за Алфа 156

Колеги, тази тема е с цел да се разбере имате ли интерес към тези брони. Броните са СТЪКЛОПЛАСТОВИ, а цените са следните:
    1. Предна броня - 400лв
    2. Задна броня - 400лв
    3. Комплект прагове - 250лв
    4. При покупка на пълния пакет 900лв

Броните ще бъдат тук след около един месец! Моля който има интерес да пише в тази тема, за да знаем колко броя да поръчаме!
    156 V6 turbo

Ако няма никакъв интерес едно приятелче ще си поръча само за него и по- натататък няма да има нищо за Алфа. Идеята ми да се занимавам с тунинги на Алфа идва оттам, че каквото и да потърся за моята, го няма никъде. И ако нещата потрътгнат мисля да има и други модели за 156, както и за 147, GTV и GT, но това е като план за развитие на бизнеса , а защо и да не направя магазин за тунинг само на Алфа, но всичко зависи от това дали има интерес!
    156 V6 turbo

Comment

а какво става с халогените,щото гледам че на тая предната няма място.
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Еми без халогени!
        Ето ви линкче, ако мислите че цените са много високи http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling:::1.html
        156 V6 turbo

Comment

колега интересува ме антикрило това високото , правиш ли и колко сте струва, благодаря предварително :P
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD ''98 ( 140 k.c.)

Comment

колега интересува ме антикрило това високото , правиш ли и колко сте струва, благодаря предварително :P

Comment

Comment

Аз не ги правя, а ги внасям от чужбина! Има го крилото, но цената му там е 220евро, а трябва да се плаща доставка и за мен и няма смисъл!
                Ако потръгне бизнеса, може да ти метна едно при другите части, но засега няма
                156 V6 turbo

Comment

А други модели брони може ли да се направят или е само този?
                  Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

Re: Тунинг брони за Алфа 156

Първоначално публикувано от nkn66
                    Колеги, тази тема е с цел да се разбере имате ли интерес към тези брони. Броните са стъклопластови, а цените са следните:
                    1. Предна броня - 400лв
                    2. Задна броня - 400лв
                    3. Комплект прагове - 250лв
                    4. При покупка на пълния пакет 900лв

Броните ще бъдат тук след около един месец! Моля който има интерес да пише в тази тема, за да знаем колко броя да поръчаме!
                    Колега ако поръчам праговете фактура ще може ли да издадеш.За пред застрахователите.
                    TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

Праговете ми изглеждат добре
                      0888515205

Comment

То има и други модели но са по-скъпи и като заначало ще има само тези! Фактура немога да ти издам, щото не съм фирма!
                        156 V6 turbo

Comment

Имам интерес към праговете
                          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

И в крайна сметка ИМАТЕ ЛИ ИНТЕРЕС????? към скъпи качествени тунинг брони. Мога да доставя почти всички модели от сайта който съм ви дал, но цените са високи, затова е и темата има ли потенциални клиенти сред вас или не????
                            156 V6 turbo

Comment

Ето този модел примерно ще доиде около 670лв, което е с 400лв по-малко от сайта(там е 480евро и доставка 70евро). Задната броня от същия пакет при мен ще идва на 700лв, а праговете на 400лв. Скъпо е но по-евтино немога да ги намеря, а и все пак са си фирмени, а не от Сиджи
                              156 V6 turbo

Comment

Working...
                              X